• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Облаштування простору на шкільному подвір’і ЗАЛ № 23 по вулиці Парамонова На реалізації

Доданий
16.05.2021
Номер
36
Благоустрій та інфраструктура

Облаштування сучасного покриття з дрібнорозмірної фігурної плитки в кольорах міста Запоріжжя на шкільному подвір’ї ліцею для забезпечення комфортного перебування та безпечного переміщення на ньому учасників навчально-виховного процесу і мешканців прилеглих будинків, оснащеного елементами з тактильної кольорової плитки для пересування осіб з обмеженими можливостями.

Автор проєкту
Бюджет
400 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Комунарський
Адреса
вул. Парамонова, 6А, Запоріжжя

Опис

Детальний опис проекту

Пішохідний простір на подвір’ї закладу освіти існує понад 50 років і є найбільш зручним маршрутом комунікації як для більше 30000 мешканців понад 50 багатоповерхових будинків, так і для понад 1000 учнів та більше 2000 батьків ліцею.
 Завдяки існуванню цього маршруту значно поліпшується пересування мешканців до зупинок громадського транспорту та комунікація між житловими будинками.
 Одночасно даний простір є зручним місцем для організації змістовного дозвілля учасників навчально-виховного процесу, створення за потреби тематичних локацій для організації заходів виховного і освітнього напрямку з урахуванням потреб осіб з обмеженими можливостями, та відпочинку мешканців прилеглих будинків.
Поточний стан простору потребує проведення робіт з його облаштування для забезпечення безпечних умов перебування та пересування на ньому особливо при несприятливих погодних умовах, що забезпечить збереження життя та здоров’я мешканців будинків, учнів і батьків закладу освіти.
Передбачається:
 Провести благоустрій пішохідного простору прилеглого до будівлі закладу освіти шляхом демонтажу старого асфальтового покриття та облаштування покриття з фігурної різнокольорової плитки площею 339 м2.
 Провести облаштування простору кольоровою тактильною плиткою для зручного переміщення осіб з обмеженими можливостями.

Категорія проекту

  • комунальний

Чи враховує проект гендерні та/або інклюзивні аспекти?

Так.
.

Кінцеві бенефіціари реалізованого проекту

  • діти
  • молодь
  • люди середнього віку
  • люди похилого віку
  • жінки
  • чоловіки
  • діти з інвалідністю
  • дорослі з інвалідністю

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент освіти і науки міської ради